Косопадът след раждане

Една жена дори и добре да спи в първите месеци от майчинството, винаги след третия идва косопада. Вярвах, че ще ме подмине до последно, защото полагах наистина големи грижи за косата си по това време с идеята да предотвратя въпросния проблем. Уви ето, че не ме подмина, а вместо това се чувствах като куче, което си сменя козината. Вкъщи буквално имаше дири от косми… Продължителността на косопада е различна при всяка жена, но едно е сигурно с правилните средства можете да го облекчите. При мен правилният продукт се оказа Nashi Argan с арганово масло, Capixyl и стволови клетки. Терапията се използва в продължение на един месец, и се прилага преди лягане, за да действа през нощта. Идва в комбинация с подарък шампоан от серията. Ефектът беше наистина уау, като от реклама.

Истината, е че никога не разчитам само на един продукт и ползвам няколко едновременно като накрая не знам от кой точно е проработил най-добре. Обичам ефекта да идва бързо, а не след месеци. Само в този конкретен случай нямах време за търсене и отсяване на други средства, защото косопада съвпадна с кърмаческата стачка, която ми обяви малкият човек, но затова по-късно.

Нанасянето става лесно, защото серумът е разделен в четири 20мл шишенца и сменящ се пулверизатор. Лесно е за пренасяне и пътуване. Слага се на осем точки от скалпа, както уточних преди лягане, и се разнася с лек масаж. Аз бях наистина стриктна, и ефекта не закъсня. Освен всичко друг плюс, е че не се омазняваха дължините на косата.

Вие какви продукти ползвахте, за да се справите с косопада?